Saturday, 18 May 2013

The Love Your Body Shop SALE! (17-19 May 2013)

Petang semalam during lunch break time, kunun-kunun mengajak kawan-kawan makan nasi kerabu kat SACC Mall, Shah Alam. Tapi masuk-masuk je SACC nampak orang da kerumun kedai Body Shop. Erm, ape yang menarik sangat tu kan? Huh, pastinya ade SALE! Wee..!

Jadi tanpa membuang masa, Lina and d geng pun join sama la aktiviti 'therapy minda' ni. Boleh tgk suasana tempat kejadian seperti di bawah ni. Sale kali ni up to 70% on selected item. Pada pendapat Lina, yang menarik pasal Body Shop ni, product die memang wangi-wangi belaka. If Sale up to 70% and boleh dapat shower gel around RM10 sebotol, ape salahnye kan :)

 
Selain tu, kite tengok jugak T & C untuk Sale kali ni ye. Macam biase time sale tak boleh collect point, tak boleh exchange or refund.
 
Tapi nak beratur membayarnye, bersabar je lah ye. Ade yang sambil beratur masih menambah-nambah barangan nak dibeli tu. Haha
 
 
And finally da dapat yang nak beli tu, yippie! Sape-sape yang berkeinginan nak mendapatkan barangan body shop at discounted price ni boleh la shopping2 harini okeh! Sampai 19 May je yang ade promo Love Your Body ni. Eh, lupe nak beritahu awal-awal. Untuk member Body Shop dapat extra 10% dicount on all item! Yezza!
 
 
 Selamat berhujung minggu!
 
xoxo,
Lina Saat